♥ Veckan som gått

Förra veckan gick snabbt, riktigt fort. Tiden bara springer iväg. Det gör inget om det går fort fram tills det blir vår men då måste det sakta ner lite, haha.
 
I Måndags så var det skola, dock så ställde vår lärare in IGEN.. denna gången 4min innan vi började. Jag trodde jag skule smälla av. Dock gjorde jag lite ärende istället och Jennie följde med. Vi skulle köpa snus på Ekohallen och passade på att köpa spolarvätska då jag inte ens hade 1ml kvar haha. Vi skulle sedan försöka fylla på detta på parkeringen, och vi fick inte ens upp dunken. Men efter många om och men gick det och då åkte vi in mot stan. Jag skulle in på Clasohlson och köpa ett fotbad. Blev även ett par tuschpennor till min mindfullness bok. Sen åkte vi hemåt. Jag tog sedan det lugnt resten av dagen med Micke. 
 
Hela veckan har jag tagit det lugt och har haft skola alla dagar utom onsdagen ( och måndagen ). Då blev det plugg hemma istället. Jag försöker prioritera att orka skolan, träna och sen ta hand om mig själv på vardagarna. Mycket mer än det hinns inte med. Jag var även hos en kurator som arbetar enligt KBT i torsdags för att få lite hjälp med min fibromyalgi. Dock tyckte hon jag var på rätt väg så kändes inte som jag fick direkt så mycket hjälp. Men ska tillbaka en gång till sen så får väl se vad hon säger då. Är rätt skönt att bolla tankarna med någon och hon var väldigt snäll, lugn och bra att prata med.
 
På Fredagen efter skolan var vi några från klassen som drog till yogiboost. Gott och trevligt att bara sitta och snacka en massa. När jag sedan begav mig hemåt stack jag och Micke och storhandlade i Hässleholm. Vi hann även med att äta lite på Burger king. Skönt att få storhandlat i alla fall. Resten av kvällen var vi på vår båt som vi drog in för att greja med under helgen. Så hela lördagen och söndagen var vi och grejade i den. Vi har börjat riva ner lite saker inne i den för vi ska renovera. Tanken är att vi ska måla hela båten invändigt, bygga ett nytt kök och köpa ett nytt kapell. Eventuellt ska vi köpa nya dynor med om det inte springer i väg för mycket pengar på det andra. Vi hann även ta en långrunda med hundarna i lördags och kunna njuta av solen som visade sig. Underbart! Som jag längtar till våren, men mest till båtsäsongen.