♥ Gårdagen

Känns som jag halkar efter lite här på bloggen och hela tiden skriver om dagen innan, får försöka bli lite bättre där och uppdatera samma dag, haha. Men igår hade jag en riktig hemma dag, ska jag vara ärlig så älskar jag sånna dagar. Dock hade man nog tröttnat i längden om varje dag hade sett likadan ut och man aldrig kommit ut och gjort något.
Jag började iallafall dagen med att träna, när jag mornat till mig lite i soffan. Jag hade kunnat sova hur länge som helst om dagarna nu, helt sjukt, för innan vaknade jag typ vid 7 på helger och gick upp vid 5 och tränade innan skolan på vardagarna. Nu får man vara glad om man orkar sig upp vid 9. Jag tränade i allafall, började med mjukstart och tog 5km på mitt löpband. Det är säkert två månader sen om inte längre sen jag stod på det. Det har liksom blivit bortglömt även om jag sett det nästan dagligen, men jag tror att nu när jag äntligen tog tag i det, blir det lättare. För bara några månader sen var jag så beroende av det att jag var tvungen att gå på det varje dag. 
När jag hade tränat klart så städade jag, jag brukar passa på när man redan är klädd i träningskläder. Dessutom är det ett plus att gå runt i träningsskor när man städar om man har två hundar, annars har man ett kilo hår under varje strumpa när man är klar och så drar man runt det i huset igen.. inte så kul. 
När Micke kom hem från jobbet tog vi det mest lugnt, vädret var inte direkt på topp heller så blev en innekväll med film på tvn. Det märks att hösten är påväg nu då det är mörkt innan klockan ens hunnit slå 21.00. Vi får väl acceptera att sommaren vi aldrig fick redan är över. Nu sitter jag här, ska snart äta frukost och försöka ladda upp för att gå på min mormors begravning. Känns inte alls kul och är inte ett dugg pepp på det, om man nu någonsin är pepp på att gå på en begravning? Tycker själva begravningen i sig är så sorglig, men det blir iallafall ett ordentligt farväl. Efter det blir det skolan för min del, får hoppas att jag grejar det, känner att jag inte får missa för mycket, då halkar man lätt efter sen är det kört.
 
Träningen blir så mycket lättare med snygga
Odd molly tights och Sex and the city på tvn.