♥ Veckan som gått

Det har verkligen ekat tomt härinne sista veckan. Jag har helt ärligt inte orkat skriva något för jag har varit helt slut. Tänkte dra min vecka lite snabbt
 
I onsdags var jag som sagt vikarie vilket gick bra, var där 8-15. Fick dock migrän den sista timmen så stod ut men mådde riktigt dåligt. Hade både huvudvärk och mådde illa. Lyckades iallafall köra inom Ica på vägen hem innan jag fick spendera resten av dagen på soffan. Micke jobbade eftermiddag med så då får man liksom försöka ta tag i saker ändå.
 
I torsdags var det skola och efter det åkte jag hem och tog det lugnt i princip hela dagen. Bakade lite på kvällen och inväntade Micke som kom hem från jobbet vid tio. 
 
I Fredags var det äntligen dags att få mina nya inlägg. Har väntat tre veckor nu på att de skulle bli färdiga, det tar ju lite tid att göra dem. Så Micke följde med mig till Ängelholm och hämtade dem och efter det åkte vi vidare till väla. Det var ju black friday men jag trodde ärligt inte att det skulle vara så mycket folk klockan 11 på förmiddagen? Hela parkeringen var smockfull. Folk måste tagit ledigt, helt sjukt. Vi gick där ett tag och köpte det vi skulle innan vi gick vidare i lite andra affärer. Landade även inne på ikea och fikade, där det var betydligt mindre folk. Vi var även inom netonnet där jag fick en fitbit av Micke i julklapp. Spanat på en länge så nu bara köpte han den till mig. Blev en jätte fin rosa. Vi åkte sen hem och vilade lite, båda var trötta och Micke skulle även jobba natt så han behövde ladda upp lite inför det. Vi hann äta lite och så innan han drog till jobbet och då gick jag i princip och la mig.
 
I Lördags så sov Micke ju halva dagen med tanke på att han jobbat så jag passade på att träna och kolla tv och så. Man vill ju inte väsnas för mycket. Ett tag innan han vaknade gjorde jag en saffransdeg och gjorde saffransbullar. De blev lagom färdiga till han vaknade så då fikade vi lite med dem. Sen gick vi hem till mina föräldrar och åt och kollade hockey. När vi sen kom hem därifrån så skulle Micke gå och jobba och jag kollade lite tv.
 
I Söndags så sov Micke tills han skulle gå och jobba då han tagit ett extra pass på eftermiddagen. Så innan han vaknade tränade jag och när han stuckit så storstädade jag hela nedanvåningen. Fy vad trött man blir efter det alltså. Tog flera timmar. Jag hade sedan bestämt att jag skulle äta med min föräldrar, så det gjorde jag samt klippte pappa. Micke jobbade ju eftermiddag och natt, så det var jag och hundarna hela kvällen framför temptation island på tv.
 
Igår hade Micke med frukostbullar hem som alltid när han går av sin sista natt. Supermysigt att äta frukost tillsammans innan han går och lägger sig. Sen var det skola hela dagen och jag kom hem vid 4 och efter det gjorde jag inte mycket för världen. Jag har verkligen noll energi i min kropp just nu. Glad jag orkar med skolan i allafall. Har i allafall kommit igång smått med träningen igen tycker jag, dock lite försiktigt då jag fortfarande känner mig sjuk. Tror det kan hjälpa i längden att få mer energi faktiskt.